Pāriet uz galveno saturu

Kā sinhronizēt kalendāru

Autors: Petra Růžička

Plāniem: Starter, Standard, Pro

Darbojas: datorā pārlūkprogrammā

Jūsu Reservio kalendāra savienošana ar savu personīgo Google, Outlook vai iCal kalendāru ir lielisks veids, kā vienuviet pārskatīt visus ieplānotos notikumus un savu aktuālo pieejamību.

Kalendāra sinhronizācijas iestatījumus varat atrast Kalendārs cilnē, zem Zobrata ikonas, kas atrodas kalendāra augšējā labajā stūrī.

Varat izvēlēties, vai vēlaties sinhronizēt visus kalendārus vai tikai viena izvēlētā darbinieka kalendāru. Kalendāra sinhronizācija palīdz darbiniekam pārskatīt jaunas rezervācijas, kā arī būtiski samazina aizmirstu pierakstu risku.

Viena virziena sinhronizācija

Sinhronizācija ar Outlook un iCal kalendāriem notiek vienā virzienā, tāpēc tiek pārsūtīti tikai notikumi no Reservio kalendāra uz kādu no Jūsu personīgajiem kalendāriem.

Lai iestatītu vienvirziena sinhronizāciju, atzīmējiet Kopīgot kalendāru izvēles rūtiņu. Pēc tam eksportējiet .ics failu no Reservio kalendāra un importējiet to savā kalendārā (Outlook, iCal).

Saglabājiet savu kalendāra saiti privātu. Ikviens, kuram ir Jūsu .ics saite, var redzēt visu kalendāra informāciju, tostarp klientu vārdus un rezervāciju laikus, bez pieteikšanās. Atzīmējot un noņemot atzīmi no Kopīgot kalendāru, saite nemainās, tāpēc kopīgojiet to tikai ar kalendāra lietotni, ar kuru veicat sinhronizāciju. Ja saite tika kopīgota kļūdaini, lūdzu, sazinieties ar mūsu atbalsta komandu.

Divvirzienu sinhronizācija

Sinhronizācija ar Google Calendar iespējama abos virzienos — tas nozīmē, ka notikumi no Reservio tiek kopēti uz Google un otrādi.

Nospiediet zilo pogu Pieslēgt ar Google Calendar, lai iestatītu divvirzienu sinhronizāciju. Sistēma Jums soli pa solim parādīs, kā pieslēgties savam Google kontam un izvēlēties konkrētus kalendārus, kurus vēlaties sinhronizēt. Lai sinhronizētu konkrētu Google kalendāru, izvēlieties vajadzīgo kalendāru savā kontā pieejamo kalendāru sarakstā pēc pieteikšanās Google.

Sinhronizācija pieejama visos premium plānos (Starter, Standard un Pro).

Sinhronizācijas atcelšana

Atkārtota pievienošana neatsauks vecos notikumus. Ja vēlāk atkārtoti savienosiet Google Calendar, tad atpakaļ uz Google tiks sinhronizētas tikai pēdējā mēneša rezervācijas. Vecākas rezervācijas saglabāsies Reservio, taču tās nebūs redzamas Jūsu Google Calendar.

Vai saņēmāt atbildi uz savu jautājumu?