Slik oppdaterer du en avtale eller et arrangement
Oppdatert over en uke siden

Trenger du å endre bestillingsdatoen eller justere kapasiteten i et arrangement? Vår bookingkalender (enten du bruker kalenderen for individuelle avtaler eller gruppearrangementer) er en lek!

Redigere en individuell bestilling

I Kalender fanen, finn og åpne bestillingen du trenger å endre. Det samme skjemaet som når du oppretter en ny reservasjon dukker opp. Her kan du endre de oppgitte dataene (type tjeneste, ansatte, dato og klokkeslett for bestillingen eller varighet). Du vil ikke kunne endre kundenes data i denne innstillingen - oppdatere dem ved hjelp av denne veiledningen. Ikke glem å Lagre endringer.

Du kan også slette bestillingen, om nødvendig - Fjerne knappen er i nedre høyre hjørne av vinduet med bestillingsdetaljene. Systemet tilbyr deg å legge igjen et kort notat som forklarer avbestillingen.

Slik redigerer du en individuell bestilling i Reservio Business-appen

Du kan også redigere individuelle reservasjoner i mobilappen din. Bare åpne fanen Kalender og klikk på reservasjonen du vil redigere. Du kan endre ansatt, tjeneste, dato, repetisjon og pris. Du kan også tildele et pass eller skrive et notat. Til slutt, ikke glem å lagre endringene ved å klikke på krysset ikonet i øvre høyre hjørne. Du kan også avbryte denne reservasjonen ved å klikke på søppelbøtteikonet ved siden av krysset.

Redigere en gruppehendelse

I Kalender -fanen åpner du den spesifikke gruppehendelsen du vil endre, og klikker på knappen Endre øverst til høyre.

En side med bestillingsdetaljer åpnes, og her kan du overskrive detaljene. Ikke glem å Lagre endringene til slutt. Systemet vil spørre deg om du vil redigere bare denne valgte hendelsen eller alle følgende hendelser av samme type.

Du kan også endre datoen for en bestemt gruppehendelse ved å dra og slippe hendelsen direkte i kalenderen.

Du kan også slette arrangementet om nødvendig - knappen Fjerne er i nedre høyre hjørne av vinduet med bestillingsinformasjonen. Når du kansellerer en bestilling, gir systemet deg muligheten til å legge igjen en kort melding til kunden med grunnen til at du kansellerer reservasjonen.

Slik redigerer du et gruppearrangement i Reservio Business-appen

Du kan også redigere en gruppehendelse i mobilappen din. Åpne fanen Kalender og velg en bestemt leksjon eller et bestemt kurs. For å redigere denne hendelsen, klikk på blyant-ikonet øverst til høyre og skriv om informasjonen. Ikke glem å lagre endringene ved å klikke på ikonet øverst til høyre. Du kan avbryte denne hendelsen ved å klikke på søppelbøtteikonet ved siden av krysset.