Slik filtrerer du avtaler og hendelser i kalenderen
Oppdatert over en uke siden

Har du kalenderen full av bestillinger, og mister du oversikten? Filtrer bare bestemte ansatte, tjenester eller en bestemt dag og få en detaljert oversikt.

Åpne fanen Kalender, der du kan se tre måter å filtrere avtaler eller hendelser på:

• av medewerkers,

• etter tjenester,

• etter dager.

1. Filtrer etter medewerkers

For å filtrere etter ansatte klikker du på navnet til den aktuelle ansatte i venstre kolonne, eller velger et av de andre alternativene:

• Alle medewerkers - kalenderen viser bestillingene til alle ansatte.

• En bestemt ansatt - kalenderen viser bare bestillinger for den ansatte du har valgt i venstre kolonne.

• Ikke tildelt - kalenderen viser de bestillingene eller hendelsene som ikke er tildelt noen tilgjengelige ansatte.

2. Filtrer etter tjeneste

Et annet alternativ er å filtrere hendelser etter tjenestetype. Sjekk ønsket type tjeneste i venstre kolonne; bare bestillinger eller arrangementer som tilhører denne tjenesten vil vises i kalenderen.

TIPS 1: Prøv å kombinere filtrering etter tjenester med filtrering etter en ansatt for å få en svært detaljert oversikt.

3. Filtrer etter dager

Etter å ha klikket på knappen Dag under de primære fanene, vil du bare se bestillingene/arrangementene for en bestemt dag i kronologisk rekkefølge. Du kan endre dagen ved å klikke på en annen dato i den lille kalenderen på venstre side.

TIPS 2: Du kan enkelt kombinere denne filtreringen med filtrering etter ansatte og tjenester. Bare kryss av for de ønskede tjenestene eller ansatte i venstre kolonne.