Slik setter du opp helligdager
Oppdatert over en uke siden

Planlegger du en ferie? Eller den ansatte ønsker å reise bort i en uke? Sett opp helligdager i kalenderen, og ikke bekymre deg for at en klient gjør en bestilling for dagen du er borte.

Du finner ferieadministrasjon under Administrasjon fane - Planlegging Ferie - Legg til ferie.

Etter å ha klikket på blå Legg til ferie-knapp, fyll ut følgende informasjon:

• Først fyller du ut navn av ferien, for eksempel "Verdens cruise".

• Deretter angir du Feriens varighet i vinduet Fra og til Felt.

• Hvis du vil at ferien skal vare i hele dager, sjekk ikonet Hele dagen opsjon.

• Å sette opp korte helligdager innen en bestemt dag er også mulig ved å definere det nøyaktige tidsintervallet når ferien starter og slutter.

• I det siste feltet Ansatte, klikk på Endre til Velg de ansatte som ferien gjelder for.

• Klikk deretter på Opprett knappen, og du kan begynne å pakke for ferien!

Her finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan også sette opp helligdager i mobilappen din. Klikk på Innstillinger -ikonet på den nederste linjen, og velg Ferie i seksjonen Planlegging. Klikk deretter på Skape -knappen og legg til de nødvendige detaljene. Til slutt, ikke glem å lagre din nye ferie.

Hvordan fungerer funksjonen til helligdager i kalenderen?

• Kunder kan ikke bestille tjenester med en gitt medarbeider i ferieperioden.

• Ferieplassene er synlige i kalenderen til den ansatte.

• Hvis du vil endre ferievarigheten, klikk på boksen med den gitte ferien enten i Ferie eller kalender. På samme måte, når du angir dem, vil du også oppdatere de individuelle datoene.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Kalender for individuelle avtaler. I kalenderen for gruppehendelser bestiller klienter bare for forhåndsdefinerte hendelser. Så du oppretter rett og slett ikke noen nye arrangementer i løpet av ferien.

TIPS: Trenger du å justere en medarbeiders tidsplan innen en enkelt dag (for eksempel hvis de trenger å løpe for en undersøkelse hos legen)? Administrer tidsplanen bare for en bestemt medarbeider for individuelle dager og timer. Klikke her for mer informasjon.