Klientadministrasjon
Generelt
Slik legger du til en ny klient
Oppdatert over en uke siden

Nye kunder har begynt å komme til virksomheten din, og du vil notere hvilken tjeneste de brukte eller lagre e-postadressen deres for å sende dem markedsføringsvarsler? Det er ikke noe enklere enn å opprette en ny klientprofil, der du noterer all nødvendig informasjon.

Åpne Klienter og klikk på knappen Ny klient.

Det vises et enkelt skjema som du fyller ut. Husk at jo mer nøyaktig informasjon du oppgir, jo bedre kan du tilpasse tjenestene dine til kundens behov.

• I tillegg til navn, e-post, telefon, adresse og kjønn på klienten, kan du også fylle ut fødselsdato. Bare klikk på rullegardinlisten og velg riktig dag og måned (på grunn av personvernreglene er det ikke mulig å oppgi hele fødselsdatoen, inkludert året).

• Du kan også legge til en spesifikk merknad - for eksempel spesielle krav eller favoritt hårfarge.

• Når du har fylt ut all nødvendig informasjon, kan du bekrefte (ved å krysse av i boksen) om kunden har godtatt personvernreglene og om kunden ønsker å motta markedsføringsmeldinger.

Til slutt, ikke glem å Lagre det.

Hvor finner jeg denne innstillingen i Reservio Business-appen?

Du kan også opprette en ny kundeprofil i mobilappen din. Bare åpne fanen Kontakter og klikk på den røde plussknappen. Fyll ut de nødvendige opplysningene og lagre det ved å klikke på krysset i øvre høyre hjørne.

En ny kundes profil opprettes også i databasen din når systemet registrerer deres første bestilling via bookingnettstedet ditt. Profilen opprettes uavhengig av forfatteren av bestillingsnettsted.

TIPS 1: Har du allerede en liste over kunder, og det vil ta for lang tid å overføre dem til bookingsystemet manuelt? Bruk importklientfunksjonen og spar tid.

TIPS 2: Hvis du er interessert i hvordan du redigerer en klients informasjon, eller sletter den valgte klienten fra databasen din, klikk her.