Gjelder for: Free, Starter, Standard, Pro
Tilgjengelig på: datamaskin (nettleser), mobilapp
Vil du legge til informasjon om kunden, skrive en notat eller slette profilen deres? Gå til Kunder-fanen og velg en bestemt kunde du vil administrere profilen til.
Redigere en kundeprofil
Når du har valgt en kunde, åpnes en side med kundedetaljene. For å redigere, trykk på Penn-ikonet og rediger kunde.
Du kommer nå til Rediger kunde-siden, der du enkelt kan redigere eller fylle ut alle kundedetaljer (for å fylle ut adresse og erklæringer, bla nedover). Husk å bekrefte alle endringer ved å trykke på Lagre-knappen.
Kundedetaljer kan ikke endres
Hvis kunden er registrert (altså en kunde med egen Reservio konto), vil systemet ikke tillate deg å redigere kontaktinformasjonen. Kunden kan kun selv redigere dette i sin profil.
Slette en kundeprofil
Ved siden av Penn-ikonet finner du Søppelbøtte-ikonet. Trykk på dette hvis du vil slette denne kunden fra databasen din. Dette kan være nyttig når kunden ikke lenger besøker deg.
Sletting av en kundeprofil er permanent. Når du har slettet profilen, kan kundedetaljer, notater og annen lagret informasjon ikke gjenopprettes. Hvis du trenger kunden igjen senere, må du opprette profilen på nytt.
Men hvis du sletter en kunde som fortsatt har gyldige reservasjoner i kalenderen, vil systemet ikke lenger kunne tildele reservasjonene riktig. I så fall vises reservasjonene i kalenderen som anonymisert.
Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen
Du kan også redigere og slette kundeprofiler i mobilappen. Bare trykk på Kunder-ikonet i bunnmenyen og velg den valgte kunden du ønsker å administrere profilen til. Hvis du vil slette profilen, trykk på Søppelbøtten. Hvis du trenger å redigere, trykk på Penn-ikonet øverst til høyre. Da åpnes en redigeringsside der du kan legge til eller endre nødvendig informasjon. Husk til slutt å Lagre endringene ved å trykke på Haken øverst til høyre.
Slette kundeprofil i Business-appen
Hvis du vil Slette profilen, trykk på Søppelbøtte-ikonet øverst til høyre på kundeprofilen og bekreft med Slett.
Lite ikon ved siden av kundens navn
Hvis du bruker Kupong-funksjonen og tildeler en av dem til en valgt kunde, vil du enkelt gjenkjenne det i oversikten over alle kunder. Et ikon vil dukke opp ved siden av navnet på kunden du har tildelt kupongen til. Takket være dette kan du enkelt navigere mellom kunder. Hvis du vil vite mer om kuponger og fordelsprogram, trykk her.









