Håndtering av feil
Jeg husker ikke passordet til kundens konto. Hva skal jeg gjøre?
Jeg husker ikke passordet til kundens konto. Hva skal jeg gjøre?
Oppdatert over en uke siden

Har du opprettet en kundekonto, og nå vil du logge inn, men husker ikke passordet? Ikke bekymre deg, du kan enkelt tilbakestille den.

1. Gå til bestillingsnettstedet til virksomheten der du bestilte, klikk på Logg inn og deretter på "HAR DU GLEMT PASSORDET DITT?".

2. Fyll inn e-postadressen din og klikk på knappen Send. Vi sender deg en melding med instruksjoner om hvordan du angir et nytt passord.