Slik oppretter du en bestilling via bookingnettstedet (som kunde)
Slik oppretter du en bestilling via bookingnettstedet (som kunde)
Oppdatert over en uke siden

For å gjøre en bestilling, åpne bookingnettstedet til den valgte virksomheten. Du kan enten bestille en bestemt tjeneste eller et sted i et gruppearrangement – instruksjoner for begge typer bestillinger finner du nedenfor:

Slik oppretter du en enkelt avtale

1. Etter at du har åpnet bookingnettstedet, har du to alternativer å velge mellom:

• velg enten tjenesten du vil bestille (og velg personalet i det andre trinnet),

• eller velg en favorittmedarbeider du vil komme til (og velg tjenesten i det andre trinnet).

På høyre side av bookingnettstedet kan du Filtrer tjenester etter kategori eller Søk etter spesifikke tjenester eller ansatte.

2. Deretter velger du:

• en medarbeider for den valgte tjenesten. Hvis du ikke har en favorittmedarbeider, kan du velge alternativet Alle tilgjengelige,

• eller tjeneste for den valgte medarbeideren.

Den ansatte tilordnes automatisk hvis bare én ansatt leverer denne tjenesten.

3. Så snart du velger tjenesten og medarbeideren, kommer du til neste trinn i bestillingsprosessen - Velg en term når du vil komme.

4. Deretter kan du logge på en eksisterende Survio-konto eller fortsette som gjest uten å logge inn. Deretter kan du redigere eller fylle ut Personlig informasjon (det avhenger av om du er logget inn eller ikke) og velg en Betalingsalternativ. Du vil også se Retningslinjer for avbestilling og Sammendrag i dette trinnet. I tillegg kan du skrive en Booking notat. Etter å ha sjekket bestillingsdetaljene, er alt du trenger å gjøre Bekreft bestillingen med den blå knappen.

5. Etter å ha bekreftet opprettelsen av bestillingen, vil du se en Bestillingssammendrag og bestillingsbekreftelse.

Slik bestiller du til et arrangement

1. Etter at du har åpnet bookingnettstedet, har du to alternativer å velge mellom:

• velg enten arrangementet du vil bestille,

• eller velg en favorittmedarbeider du vil komme til (og velg arrangementet som tilbys av det personalet i det andre trinnet).

På høyre side av bookingnettstedet kan du søke etter bestemte arrangementer eller ansatte. Du kan også velge dagen du vil bestille fra kalenderen.

2. Hvis du Velg en hendelsedu vil bare se et sammendrag i neste trinn. Men hvis du velg en medarbeider, du må velge et arrangement fra de tilbudte datoene. Når du har valgt en hendelse, kan du angi hvor mange plasser du vil bestille.

3. Deretter kan du logge på en eksisterende Survio-konto eller fortsette som gjest uten å logge inn. Deretter kan du redigere eller fylle ut Personlig informasjon (det avhenger av om du er logget inn eller ikke) og velg en Betalingsalternativ. Du vil også se Retningslinjer for avbestilling og Sammendrag i dette trinnet. I tillegg kan du skrive en Booking notat. Etter å ha sjekket bestillingsdetaljene, er alt du trenger å gjøre Bekreft bestillingen med den blå knappen.

4. Etter å ha bekreftet opprettelsen av bestillingen, vil du se en Bestillingssammendrag og bestillingsbekreftelse.

TIPS: Har du bestilt en tjeneste, men vet du ikke om reservasjonen din var vellykket? Klikk her for å finne ut hvordan du sjekker det.