Slik legger du til en lunsjpause
Oppdatert over en uke siden

Vil du ta en lunsjpause midt på dagen og stenge virksomheten din en stund? Legg til en lunsjpause (eller annen pause) i åpningstidene dine. Derfor vil du ikke motta noen bestillinger på dette tidspunktet.

Innstillinger for åpningstider

Først åpner du Innstillinger for åpningstider i systemet. Du finner den under Administrasjon fane - Min forretning - Business detaljer. Hvis du vil angi en lunsjpause, klikker du på Endre.

Legge til en lunsjpause

Etter å ha klikket på Endre knappen, kan du se en uke oversikt over åpningstider. Klikke Legge til timene for å opprette to separate tidsluker. Den først refererer til tiden før lunsjpausen, og sekund til tiden etter det.

Så hvis du har en lunsjpause fra 12.00 til 12.30, setter du denne pausen som følger:

• sett først åpningstidene til tidspunktet før pause - dvs. fra 8.00 til 12.00,

• sett deretter åpningstidene til tidspunktet etter pause - dvs. fra kl. 12.30 til 16.00,

• nå har du opprettet et gap mellom 12.00 og 12.30, der systemet ikke tillater bestillinger.

Når du har angitt pausene (du kan bare gjøre det i noen dager – for eksempel bare for tirsdag og torsdag), husk å bekrefte endringene ved å klikke på Ferdig knapp.

Nedenfor kan du se at lunsjpause er allerede satt til mandag, men ikke for de andre dagene:

Etter å ha klikket på Ferdig knappen, vil du se nye åpningstider, inkludert den ekstra lunsjpausen. Bekreft dem en gang til ved å klikke på Lagre endringer.

Nedenfor kan du se sett lunsjpause for tirsdag og torsdag i tillegg til mandag:

Hvordan sette opp en lunsjpause bare for en bestemt medarbeider

Hvis du bare trenger å angi en pause for en bestemt medarbeider, redigerer du bare bestillingstidene deres. Her Du kan finne en guide for hvordan du gjør det.