Reklamemeldinger

Hvordan sette opp godkjenning for sending av markedsføringsvarsler, eksport av kundekontakter, sending av tilbud og nyhetsbrev.

Oppdatert over en uke siden

Reservio lar deg spørre kundene dine om tillatelse til å sende reklame- eller markedsføringsmeldinger. Dette er nyttig når du ønsker å promotere en ny tjeneste eller for eksempel når du skal lansere et arrangement.

Du finner denne innstillingen i kategorien MarkedsføringErklæringer-delen, der du vil se Reklamemeldinger nederst.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan også finne markedsføringskunngjøringer og andre retningslinjer i mobilappen din. Klikk på Innstillinger -ikonet i den nederste linjen og velg Erklæringer. Bla deretter ned, og du vil se Markedsføring meldinger.

Når dette alternativet er aktivt, vil kundene dine bli spurt under bestilling om de ønsker å motta meldinger som kuponger, kampanjer osv. For ideen din ser meldingen slik ut:

TIPS 1: Hvordan vet jeg om en klient er interessert og har krysset av i denne boksen?

Når en klient krysser av i boksen, vil den også vises på klientens profil, noe som betyr at det vil være "Ja" ved siden av Markedsføringsvarsler. Du kan enkelt sjekke dette i kategorien Klienter.

TIPS 2: Hvordan kan jeg begynne å sende reklameinnhold?

Du kan eksportere klientlisten din når som helst (du finner dette alternativet i delen KlienterEksporter klienter og deres informasjon, finn ut mer her), og med hjelp av ditt favorittmarkedsføringsverktøy, noen ikke-Reservio, kan du begynne å sende nyhetsbrev eller kampanjer.