Trinn 3: Lansering av online bestillinger
Oppdatert over en uke siden

Du kan begynne å akseptere online bestillinger innen 20 minutter. 🕒

1. List opp tjenestetilbudet ditt

For å legge til tjenester, bruk "Legge inn en ny tjeneste"-knappen i AdministrasjonPlanleggingTjenester delen.

For hver tjeneste du legger til, fyll inn et passende og attraktivt navn, detaljer i beskrivelsen og prisen. Hvis du trenger annen informasjon fra klienten for tjenesten din, bruk funksjonen Komplementær spørsmål.

Tips : Tilbyr du flere forskjellige tjenester? Kategoriser dem for å gjøre det enklere for deg og kundene dine å navigere i tilbudene dine.

2. Legg til ansatte

Legg til dine ansatte til Reservio-kontoen, og kunder vil kunne velge en spesifikk ansatt når de bestiller online. Under denne lenken, vil du opprette en profil for dem og tildele tjenestene de tilbyr. Hvis du har Standard- eller Pro-planen, må du også fylle ut e-postadressene til dine ansatte, slik at de mottar varsler om nye bestillinger.

Tips : Du kan la dine ansatte logge på og administrere reservasjonene sine med Pro-planen.

3. Angi åpningstidene

Når er bedriften åpen eller hva er arbeidstid? Bare sette opp rekkevidden for når du kan tilby tjenester. Du kan differensiere åpningstidene dine etter dag.

Tips : Hvis de ansatte jobber i skift eller bare til forskjellige tider, kan du angi åpningstidene deres eller juster arbeidstid for en bestemt dato.

4. Lag bestillingsreglene

For å holde kontroll over timeplanen din når kundene dine oppretter bestillinger, sett regler som systemet automatisk tar hensyn til for hver bestilling. Kan en kunde kansellere bestillingen? I så fall, hvor mange dager før datoen? Vil du sjekke hver innkommende bestilling manuelt eller spare tid med automatiske godkjenninger? Kan hvem som helst bestille eller bare dine eksisterende kunder? Alt dette kan enkelt settes opp på noen få minutter i bestillingsreglerinnstillingene i AdministrasjonPlanleggingBestillingsregler.

5. Del bestillingsnettstedet med kundene dine

Ved å sette opp de tidligere innstillingene har du også fylt ut bestillingsnettstedet. Kunder kan finne tjenester, ansatte og åpningstider der og enkelt bestille innen 10 sekunder. Bestillingsnettstedet er gratis som en del av kontoen din. Del lenken (bestillingslenken) i meldinger, på sosiale medier, eller bruk bestillingsknappen på nettstedet ditt for å veilede kunder til å bestille online hos deg.

Gratulerer, du har konfigurert den! 🎉 Du kan spare opptil 15 minutter på hver bestilling og tiltrekke deg nye kunder online med Reservio.