Leksjonsadministrasjon
Slik setter du opp en repetisjon av gruppehendelser
Oppdatert over en uke siden

Hvis du tilbyr regelmessige kurs eller leksjoner, kan du angi at de skal gjentas i kalenderen. Da slipper du å bruke tid på å opprette disse hendelsene om og om igjen.

Slik setter du opp gjentagende - en ny hendelse

Mens oppretter en ny gruppehendelse i vinduet der du angir hendelsesdetaljer, velger du ønsket repetisjonsfrekvens under Repeat. Deretter ser du flere bokser der du kan legge til følgende informasjon:

• Gjenta én gang per - Velg hvor ofte du vil gjenta hendelsen (dvs. om den skal gjentas hver dag, én gang i uken, to ganger i måneden osv.)

• Gjenta på - Velg dagen da hendelsen skal finne sted.

• Avslutter - Du har to alternativer for å avslutte repetisjonen. Enten vil hendelsen slutte å gjenta seg, for eksempel etter 15 forekomster (du bestemmer det nøyaktige antallet), eller du velger en dato for når gjentakelsen skal opphøre.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan også opprette en repetisjon for en ny hendelse i mobilappen. Når du oppretter en hendelse, klikker du på Repeat og velger hvor ofte du vil organisere denne klassen eller leksjonen. På neste side er det bare å konfigurere andre detaljer.

Slik setter du opp gjentagende - allerede opprettet hendelse

Hvis du allerede har opprettet et arrangement i kalenderen, følger du instruksjonene nedenfor:

1. Åpne fanen Kalender og klikk på den valgte hendelsen.

2. Klikk deretter på knappen Edit øverst til høyre.

3. Du vil se siden med hendelsesdetaljer.

4. I det nest siste feltet klikker du på Add repeat.

5. Fyll deretter ut informasjonen for å spesifisere repetisjonen (som du kan se ovenfor).

6. Til slutt bekrefter du endringene ved å klikke på knappen Save .

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan også opprette en repetisjon for en allerede opprettet hendelse i mobilappen. Bare åpne Kalender fanen og velg en bestemt leksjon eller et bestemt kurs. For å redigere denne hendelsen klikker du på ikonet pen øverst til høyre. Klikk deretter på Repeat og fyll ut informasjonen for å spesifisere repetisjonen.

Hvordan forlenge en allerede gjentatt hendelse

Hvis du har en hendelse med en avsluttet repetisjon som må utvides, må du være oppmerksom på at det ikke er mulig å endre repetisjonen av en allerede gjentatt hendelse direkte på . Dette kan føre til problemer, for eksempel at gjentagelsen ikke opprettes eller at det oppstår dupliserte hendelser. For å løse dette kan du opprette en ny hendelse for den utvidede perioden og angi gjentakelsesinnstillingene der. Sørg for at alle detaljer er korrekte for den oppdaterte tidsplanen.

Merk: Den korteste frekvensen for gjentatte hendelser kan konfigureres på daglig basis. Dette betyr at du kan sette opp gjentakelser på ulike dager, men ikke innenfor en enkelt dag, for eksempel hvert 30. minutt. For intervaller som er kortere enn en dag, må du opprette hendelsene manuelt, for eksempel én hendelse for hvert 30. minutt.

TIPS: Hvis du vil lære mer om hvordan du setter opp grupperebegivenheter, klikk her.