Fungerer ikke administratorvarsler?

Hva skal jeg sjekke når administratorvarsler ikke kommer gjennom?

Oppdatert over en uke siden

Hvis administratorvarslene ikke kommer frem, finner du her en rask guide til hvordan du løser problemet:

1. Sjekk varslingsinnstillinger

Først er det lurt å sjekke om du har aktivert administratorvarsler.

• Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre. Tilgang Brukerprofil og innstillinger:

• Gå til Notifications:

• Slå på nødvendige varsler:

2. Bekreft kontaktinformasjon

Hvis du har aktivert administratorvarsler i innstillingene, må du kontrollere at kontaktinformasjonen din er riktig angitt i kontoen din.

Gå til Business -fanen. Velg My Business og klikk på Business Details. Kontroller at e-post-/telefoninformasjonen din er korrekt:

3. Sjekke spam/blokkerte lister

Sjekk søppelpostmappen din for Reservio-e-post. Kontroller at e-postleverandøren din ikke har blokkert varslene våre.

Merk e-post fra Reservio som "Ikke søppelpost".

Hvis problemene vedvarer, kan du kontakte vår kundestøtte for ytterligere hjelp.