Hvor finner jeg informasjon om mottatt betaling?
Oppdatert over en uke siden

Når kassasystemet er aktivert, kan du også få tilgang til en oversikt over alle betalinger som er mottatt og refundert.

Du finner en oversikt over betalinger under fanen Administrasjon - Betalinger - Transaksjoner, og deretter kan du klikke på den valgte betalingen og se detaljene.

image.png (1919×815)

I betalingsdetaljene kan du se hvilken ID betalingen har, og om den er gjennomført korrekt. I tillegg kan du se detaljer om kunden som har utført betalingen.

image.png (1886×821)

TIPS: Hvis du finner feil informasjon i klientdetaljene, kan du klikke på den blå knappen Rediger til høyre for skiltet for klientdetaljer og overskrive klientens informasjon.