Alle samlingerNettbetalingerGenerelt
Omfattende guide til nettbetalinger
Oppdatert denne uken

La kundene dine betale for tjenester og arrangementer på nett på forhånd gjennom Reservio via din bookingside. Dette vil øke effektiviteten i virksomheten din, redusere antallet ubesvarte bestillinger og spare deg for tid. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du kan aktivere nettbetaling, hvilke betalingsmetoder som støttes, og hvilke gebyrer som gjelder for nettbetalinger.

Nettbetalingsfunksjonen er tilgjengelig for alle, uansett hvilket abonnement du bruker for øyeblikket.

Hvordan aktiverer jeg nettbetalinger?

Det er veldig enkelt å aktivere nettbetalinger. Åpne fanen Salg og klikk på knappen Konfigurer betaling.

I de neste trinnene må du fylle ut bedriftsopplysningene dine, konfigurere skattene dine og velge betalingsalternativer. Hvis du er usikker på aktiveringsprosessen, kan du lese denne veiledningen for å lære alt du trenger å vite.

Når nettbetalinger er aktivert, kan kundene dine betale for tjenester, arrangementer, produkter og pass på forhånd på nettet via bookingnettstedet ditt. De kan velge direkte mellom flere betalingsalternativer:

• Kreditt- og debetkort Visa, Mastercard, Maestro

• kontanter på stedet

Gebyrer for nettbetaling

Gebyrene for nettbetaling varierer avhengig av abonnementet du bruker og valutaen i landet ditt.

I tillegg vil gebyrene variere noe avhengig av blant annet hvilket betalingskort som brukes og hvilken bank kunden bruker. En detaljert liste over gebyrer for nettbetalinger finner du her.

Hvis du er usikker på nettbetalinger, kan du ta en titt på delen om nettbetalinger i hjelpesenteret vårt, der du finner detaljerte veiledninger og svar på ofte stilte spørsmål.