Alle samlingerNettbetalingerMotta betalinger
Hvor finner jeg en oversikt over utbetalingene mine?
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har aktivert nettbetalinger og mottar dem fra kundene dine via bestillingsnettstedet, sender vi deg pengene du mottar hver virkedag, så lenge minimumsverdien på utbetalingen er mer enn 50 €. Du finner en oversikt over alle utbetalingene du har sendt under fanen Salg - Utbetalinger.

For å laste ned en faktura for en kontoutskrift klikker du på de tre prikkene i raden til høyre og velger Last ned faktura.

Når du klikker på en kontoutskrift, åpnes detaljene. Her ser du hvor mye du har mottatt totalt for uken, hvor mye du har betalt i gebyrer, og hvor mye vi har sendt til kontoen din.

TIPS: Leter du etter en oversikt over alle innbetalingene du har mottatt? Du finner den under fanen Salg - Transaksjoner.