Beheer werknemers
Algemeen
Een nieuw personeelslid toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heeft u een bedrijf met meerdere medewerkers en moeten klanten bij een specifieke medewerker kunnen boeken? Maak een profiel aan voor uw werknemers, dat vervolgens op uw boekingswebsite verschijnt.

1. Zoek de optie om een nieuwe werknemer toe te voegen onder het tabblad Bedrijf - Plannen - Medewerkers.

2. Door te klikken op de blauwe knop Medewerkers toevoegen opent een venster met verschillende lege velden.

3. Een voor een invullen:

• Naam - Deze naam verschijnt zowel in uw persoonlijke Reservio-kalender als op de reserveringswebsite.

• Toegewezen diensten - Selecteer welke diensten deze werknemer verleent.

• Bij het aanmaken van een nieuw werknemersprofiel wordt automatisch de optie Alle diensten geselecteerd. Door in de rij Alle diensten te klikken, kunt u de diensten verwijderen die de werknemer niet levert.

• E-mail - Vul het e-mailadres in als u wilt dat de werknemer meldingen ontvangt over nieuwe, gewijzigde of geannuleerde boekingen.

• Om deze meldingen te ontvangen, moet u de knop aanvinken die zegt "Informeer medewerker over nieuwe afspraken via e-mail". Deze functie is beschikbaar in de Premium abonnement Standard en Pro.

• Als u wilt dat de medewerker kan inloggen met zijn eigen gebruikersaccount, vinkt u de knop aan naast "Medewerkers toegang tot Reservio verlenen om eigen boekingen te beheren".

• Korte introductie - Schrijf een korte beschrijving waarin je een personeelslid kort voorstelt. Deze beschrijving wordt aan klanten getoond op de boekingswebsite.

• Aangepaste boekingsuren instellen - Door dit vakje aan te vinken kunt u aangepaste boekingsuren instellen. Vul gewoon de uren in wanneer deze werknemer beschikbaar is, en het systeem geeft deze instelling automatisch voorrang onder de algemene instellingen voor boekingsuren. Gebruikt u echter een kalender voor evenementen, dan is het instellen van de openingstijden voor medewerkers niet relevant.

4. Klik vervolgens op de knop Opslaan en het personeelslid is klaar om nieuwe boekingen te aanvaarden.

Waar vindt u deze instelling in de Reservio Business-app?

U kunt ook een nieuw personeelslid toevoegen in uw mobiele app.

1. Klik op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer Medewerkers.

2. Klik dan op de blauwe + Maak knop.

3. Voer een naam in en stel toegewezen diensten in.

4. Bevestig het aanmaken van het nieuwe personeelsprofiel met de blauwe knop Maak.

TIP: Bekijk ook andere gidsen om te zien hoe u bewerkt of personeelsleden verwijdert.