Voor abonnementen: Free, Starter, Standard, Pro
Werkt op: desktop browser, mobiele app
Werkt deze medewerker niet meer bij jouw bedrijf? Verwijder dan zijn of haar profiel. Zo verdwijnt deze medewerker van je boekingspagina en kunnen klanten niet langer bij hem of haar reserveren.
Ga naar Instellingen (1) — Bedrijf — Medewerkers (2).
Klik op de medewerker waarvan je het profiel wilt verwijderen (3).
Klik op de Drie puntjes (1) rechtsboven en kies voor de rode optie Medewerker verwijderen (2).
Er verschijnt een pop-up. Je wordt gevraagd of je zeker weet dat je het profiel wilt verwijderen. Bevestig je keuze door op de rode knop Verwijderen te klikken.
Let op: als er nog afspraken bij deze medewerker stonden op het moment van verwijderen, blijven deze afspraken in de kalender staan. In het boekingsdetail bij het veld medewerker staan ze dan als Niet toegewezen. Je kunt deze eenvoudig filteren en vervolgens via boeking bewerken aan iemand anders toewijzen.
Waar vind je deze optie in de Reservio Business-app?
Je kunt het profiel van een medewerker ook via je mobiele app verwijderen.
Tik op het Menu-icoon in de onderste balk en selecteer Medewerkers.
Tik daarna op de medewerker die je wilt verwijderen.
Tik vervolgens op de Drie puntjes rechtsboven.
Bevestig je keuze door op de rode optie Medewerker verwijderen te tikken.
Tip: Wil je geen medewerkers op je boekingspagina tonen? Je hoeft ze niet allemaal apart te verwijderen. Je kunt eenvoudig de hele medewerkerssectie verbergen.




