Een personeelslid bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Moet u de naam, het e-mailadres of de toegewezen diensten van een werknemer wijzigen? U kunt al deze informatie gemakkelijk bewerken in de instellingen.

1. Open het tabblad Bedrijf - Plannen - Medewerkers.

2. Klik op de werknemer waarvan u de gegevens wilt wijzigen.

3. Hier kunt u gemakkelijk alle informatie overschrijven of opnieuw configureren.

4. Vergeet tenslotte niet om op te slaan uw wijzigingen.

TIP 1: Niet zeker van een instelling? Bekijk gidsen met betrekking tot agenda's synchroniseren of aangepaste boekingsuren instellen.

Waar vindt u deze instelling in de Reservio Business-app?

U kunt ook een personeelslid bewerken in uw mobiele app.

1. Klik op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer Personeel.

2. Klik vervolgens op de werknemer waarvan u de gegevens wilt wijzigen.

3. In hun profiel kunt u hun naam overschrijven, en bio of toegewezen diensten wijzigen. Om geselecteerde informatie te bewerken, klikt u op het pen-pictogram in de betreffende rij.

TIP 2: De werknemer werkt niet meer in uw bedrijf? Klik op hier om uit te vinden hoe u hun profiel kunt verwijderen.