Openingstijden bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De algemene openingstijden instellingen in uw account bepalen het exacte bereik waarbinnen uw klanten hun boekingen kunnen maken.

Dit is te vinden in de BedrijfMijn bedrijf — Bedrijfsgegevens, scroll naar beneden en je ziet de Openingstijden.

Deze tijden kunnen naar wens worden aangepast. Deze informatie wordt direct weergegeven op uw reserveringswebsite, zodat uw klanten ook een overzicht hebben van wanneer het mogelijk is om een reservering te maken in uw agenda. U kunt de openingstijden op dezelfde manier aanpassen als u ze heeft ingesteld tijdens de registratie:

1. Klik op Bewerken

2. Selecteer de specifieke dagen waarvoor deze periode geldt (u kunt nieuwe dagen toevoegen of eenvoudig verwijderen)

3. Kies uw openingstijden met behulp van de velden Van en Tot. Zodra de openingstijden voor de geselecteerde dagen zijn ingesteld, vergeet dan niet te klikken op Gereed

Als u onze kalender voor groepsevenementen gebruikt, kunt u in deze sectie ook de openingstijden instellen, maar deze informatie zal alleen dienen als referentie voor de klant. In de groepskalender plan je altijd je evenementen op specifieke tijden, en alleen op deze tijden kunnen klanten je evenementen boeken. Met andere woorden, de openingstijden zijn niet beperkend wanneer u een evenement kunt maken.

Waar vind je deze instelling in de Reservio Business-app

De openingstijden zijn op één plek te vinden, samen met de andere informatie over uw bedrijf:

1. Klik op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer Profiel.

2. Scroll naar beneden en daar zie je je Openingstijden.

3. U kunt ze bewerken door op de pen aan de rechterkant te klikken.

Hoe u boekingsuren voor uw medewerkers kunt bewerken

Als de boekingstijden van uw medewerkers niet overeenkomen met uw algemene openingstijden, kunt u deze per medewerker apart aanpassen. Hier vindt u een handleiding over hoe u dat kunt doen.

Het schema voor bepaalde dagen beheren

Neemt uw medewerker vakantie of kan hij op een bepaalde dag niet werken, of zelfs maar een bepaald deel van die dag? Alleen voor deze specifieke uren of dagen kunt u eenvoudig de boekingsuren wijzigen. Ontdek hoe u dat doet.