Lescapaciteit

Hoeveel mensen zullen kunnen boeken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het instellen van de lescapaciteit is belangrijk als u op dezelfde datum diensten verleent aan meerdere mensen. Door een goede voorbereiding kunt u voorkomen dat er meer mensen naar uw les komen dan waarop u bent voorbereid.

Instellingen voor lescapaciteit

Bij het maken van individuele lessen kunt u de capaciteit van de les instellen, d.w.z. hoeveel mensen de les kunnen boeken.

Het instellen van de lescapaciteit kan worden gevonden in de instellingen van de individuele klasse in de sectie Bedrijf - Plannen - Lessen - geselecteerde klasse waarvoor u de capaciteit wilt instellen. De instelling van de capaciteit staat dan in het tweede deel van de instellingen. Klik op de keuzelijst onder "Capaciteit" en selecteer de waarde van uw keuze.

Hoeveel plaatsen kan een klant reserveren?

In de Boekingsregels instellingen kun je het aantal boekingen instellen dat een klant kan maken voor een les. Dat wil zeggen, hoeveel plaatsen een klant kan boeken voor zichzelf, zijn vrienden, enz.

U kunt de instelling vinden in Bedrijf - Plannen - Boekingsregels in de tweede sectie genaamd Plaatslimiet. Klik op de keuzelijst onder "Hooguit" en selecteer een aangepaste waarde van 1 tot 100 plaatsen.

Zorg ervoor dat u alle wijzigingen opslaat. 😊

Waar vindt u deze instellingen in de Reservio Business-app?

Stel gewoon de lescapaciteit in de Reservio Business mobiele app in wanneer u een nieuwe les aanmaakt.

Hoeveel plaatsen mensen kunnen reserveren voor uw les kunt u samen met de andere boekingsregels instellen. Klik gewoon op het Instellingen pictogram in de onderste balk. Alle boekingsregels staan in de Plannen sectie.