Boekingsrechten

Wat voor soort klanten kunnen uw diensten boeken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is aan u of u iedereen toestaat uw diensten te boeken (ook nieuwe klanten) of dat u een gesloten groep van uw vaste klanten houdt.

Kies uit de volgende categorieën:

• Iedereen - iedereen zonder beperkingen.

• Bestaande klanten kunnen online boeken - alleen de klanten die eerder zijn opgeslagen in uw klantenbestand (in uw account, onder het tabblad Klanten). Het systeem herkent deze klanten op basis van het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer, dus als zo'n klant de boeking succesvol wil afronden, moeten de ingevoerde contactgegevens overeenkomen met die in uw database.

• Klanten met een Coupon - deze categorie omvat alleen de klanten die zijn opgeslagen in uw database en een toegewezen pas hebben. Lees hier meer over passen.

• Nieuwe klanten en klanten met een coupon - behalve de klanten met een toegewezen pas (beschreven in de vorige categorie), kunnen ook de klanten die volledig nieuw zijn en niet in uw database zijn opgeslagen, de boeking voltooien.

• Geregistreerde klanten - deze categorie verwijst naar de klanten die rechtstreeks bij Reservio zijn geregistreerd, dat wil zeggen dat ze een klantenrekening hebben. Voor deze cliënten gelden geen andere beperkingen.

Boekingsrechten instellingen

In de Bedrijf - Plannen - Boekingsregels, vindt u deze instelling in de Boekingsrechten sectie. Klik op de keuzelijst en selecteer de cliëntcategorie.

Vergeet niet de wijzigingen op te slaan. 😊

Waar vindt u deze instelling in de Reservio Business-app?

De instellingen voor wie een boeking kan maken, staan op één plek, samen met andere boekingsregels. Klik gewoon op de Instellingen tab in de onderste balk. De boekingsregels bevinden zich in de Plannen waar u deze regel kunt instellen.

Je bent misschien geïnteresseerd in: