Annuleringsbeleid

Wanneer klanten een boeking kunnen annuleren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overweeg de meest geschikte annuleringsvoorwaarden

Dit hangt af van het soort bedrijf, dus denk goed na over deze regel. U kunt kiezen uit het bereik van 5 minuten tot 30 dagen, maar ook uit de opties Nooit en Op elk moment.

Als u de annuleringsvoorwaarden correct instelt, kunt u de ongewenste situatie vermijden van een geannuleerde boeking 5 minuten voor het evenement, terwijl u alles al klaar hebt voor de afspraak.

Instellen van annuleringsvoorwaarden

U kunt de annuleringsvoorwaarden eenvoudig instellen in de instellingen bij de andere boekingsregels. In de Bedrijf - Plannen - Boekingsregels sectie. Klik op de keuzelijst en selecteer de waarde van uw keuze.

Vergeet niet de wijzigingen op te slaan!

Waar vindt u deze instelling in de Reservio Business-app?

De annuleringsvoorwaarden kunnen samen met andere boekingsregels op één plaats worden ingesteld. Klik gewoon op het tabblad Instellingen in de onderste balk, waar u de boekingsregels kunt vinden in het gedeelte Plannen.