Tijdvakken voor boekingen

Stel specifieke tijdvakken in voor boekingen met ongewijzigde openingstijden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een specifieke tijd wilt wijzigen waarvoor klanten bij u kunnen boeken zonder de openingstijden te wijzigen, past u gewoon de werktijden van de medewerker (de uwe) aan. Uw klanten zien de openingstijden van uw bedrijf op de reserveringswebsite en wanneer ze een medewerker kiezen, komen er beschikbare tijden vrij.

Specifieke tijdvakken kunnen worden ingesteld in de instellingen van de individuele medewerker met behulp van aangepaste boekingsuren.

Vergeet niet de wijzigingen op te slaan!🙂

Hoe de planning voor bepaalde dagen beheren?

Uw medewerker heeft vakantie of kan op een bepaalde dag niet, of zelfs maar op een bepaald deel van die dag? U kunt de werktijden ook alleen voor deze specifieke uren of dagen instellen. Open gewoon uw Kalender, in de Medewerkers sectie selecteer een medewerker, klik op de kleine blauwe pijl en selecteer Beheer agenda.

Daar kun je eenvoudig de werktijden op een bepaalde dag wijzigen:

Waar vind je deze instelling in de Reservio Business-app

U kunt de werkuren van uw medewerkers voor een bepaalde dag eenvoudig beheren door op het Kalender pictogram in de rechterbovenhoek te klikken. Daar ziet u de tijdopties van individuele medewerkers voor specifieke dagen, die u eenvoudig kunt wijzigen. Het wijzigen van de werktijden van de medewerker voor alle dagen in één keer in de mobiele applicatie is helaas voorlopig niet mogelijk.