Beheer van boekingsuren
Hoe de planning voor bepaalde dagen te beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Neemt uw werknemer vakantie of is hij niet beschikbaar op een bepaalde dag, of slechts een deel van die dag? In Reservio kunt u het rooster van één werknemer aanpassen voor individuele dagen en uren.

U vindt deze instelling in het tabblad Kalender - Medewerkers sectie - pijl rechts van geselecteerde medewerker - Beheer agenda.

• Als u op de optie Beheer agenda klikt, kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van deze werknemer bewerken.

• Selecteer gewoon de gewenste week in de kalender aan de linkerkant. Dan worden de afzonderlijke dagen van de week weergegeven met het schema.

Wijziging van de openingstijden voor de geselecteerde dag

• U kunt de werktijden voor de geselecteerde dag eenvoudig wijzigen door te klikken op de oorspronkelijke openingstijden.

• Vul de nieuwe openingstijden in in de velden Van en Tot en klik op Bewerken.

• Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan door te klikken op Einde.

Annulering van de openingsuren voor de gekozen dag

• U kunt de werktijden voor de geselecteerde dag eenvoudig annuleren door te klikken op het kruisje naast de oorspronkelijke openingstijden.

• In plaats van de openingstijden ziet u nu Gesloten voor die dag.

• Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan door te klikken op Einde.

Openingstijden toevoegen voor de geselecteerde dag

• U kunt eenvoudig werkuren toevoegen voor de geselecteerde dag door te klikken op Uren toevoegen onder de oorspronkelijke openingstijden.

• Vul de nieuwe openingstijden in in de velden Van en Tot en klik op Toevoegen.

• In plaats van openingstijden op één regel, ziet u nu twee regels met de geselecteerde reeks openingstijden.

• Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan door te klikken op Einde.

Deze instelling heeft voorrang op alle andere beschikbaarheidsinstellingen in uw agenda (boven de openingstijden van het hele bedrijf en de openingstijden van een specifieke medewerker).