Reservio Enterprise
Algemeen
Een kalender bewerken in Reservio Enterprise
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen Reservio Enterprise kunt u meerdere agenda's tegelijk beheren. Naast kunt u ook kalenders toevoegen of verwijderen, u kunt ze ook bewerken. U hebt deze optie alleen als u een beheerder bent van de Reservio Enterprise-account.

1. Log in op uw Reservio Enterprise-account.

2. Klik op het tandwielpictogram dat verschijnt aan de rechterkant van de rij met een specifieke kalender nadat u er met de muis overheen bent gegaan.

3. In dit deel van de algemene instellingen kunt u bewerken:

• kalendernaam,

• de inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord),

• toegang van individuele gebruikers.

4. Vergeet tenslotte niet om Opslaan uw wijzigingen.

Als u details over de boekingskalender wilt bewerken, zoals openingstijden, geleverde diensten of beschikbaar personeel, volg dan deze gidsen.