Boekingsregels
Kan de boekingsfrequentie voor elke medewerker of dienst afzonderlijk worden ingesteld?
Kan de boekingsfrequentie voor elke medewerker of dienst afzonderlijk worden ingesteld?

Boekingsfrequentie begrijpen en configureren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nee, helaas kan de boekingsfrequentie niet voor elke medewerker of dienst afzonderlijk worden ingesteld. Het is belangrijk om te weten dat deze instelling geldt voor alle werknemers en diensten in je account en kan niet afzonderlijk worden aangepast voor individuele werknemers of diensten.

In je account heb je de mogelijkheid om de boekingsfrequentie in te stellen, die bepaalt welke tijdsintervallen worden aangeboden aan klanten. Ga naar deze gids om te leren hoe je deze kunt configureren.