Voorraadbeheer
Hoe voeg je een nieuw product toe aan de inventaris?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bied je zowel producten als diensten en lessen aan en wil je deze gemakkelijker aan je klanten verkopen? Voeg ze gewoon toe aan je online inventaris.

1. Open het tabblad Bedrijf - Betalingen - Producten.

2. Klik op de blauwe knop + Nieuw product in de rechterbovenhoek.

3. Vul dan de volgende gegevens in (sommige zijn optioneel):

• Foto en productnaam - deze informatie is in één oogopslag zichtbaar op de boekingswebsite, dus het is erg belangrijk.

• Beschrijving

• SKU (Stock keeping unit = voorraadeenheid) - voor betere organisatie.

• Prijs en type belastingen - stel de prijs in en selecteer welk belastingtarief erop van toepassing is (alleen btw-betalers stellen het belastingtarief in).

• Aantal eenheden - hoeveel producten je momenteel beschikbaar hebt.

• Prijs per item

4. Bevestig de aanmaak van een nieuw product met de blauwe knop Opslaan.

TIP: Als je iets verkeerd hebt ingevoerd bij het maken van een product of als je het product niet meer aanbiedt, kun je het eenvoudig bewerken of verwijderen uit de inventaris.