Waar kan ik details vinden over de ontvangen betaling?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als het kassasysteem geactiveerd is, heb je ook toegang tot een overzicht van alle ontvangen en terugbetaalde betalingen.

Je vindt een overzicht van betalingen onder het tabblad Bedrijf - Betalingen - Transacties en klikt vervolgens op de geselecteerde betaling om de details te bekijken.

image.png (1919×813)

In de details van de betaling zie je wat de ID van de betaling is en of deze correct is uitgevoerd. Daarnaast zie je de gegevens van de klant die de betaling heeft gedaan.

image.png (1892×817)

TIP: Als je onjuiste informatie vindt in de klantgegevens, klik dan op de blauwe knop Bewerken rechts van het teken Klantgegevens en overschrijf de gegevens van de klant.