Så här delar du ett evenemang
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du dela ditt gruppevenemang på sociala nätverk och locka fler kunder? Det finns inget enklare än att dela ett evenemang direkt från din kalender. Du har två alternativ för hur du kan göra det:

Dela direkt från en evenemangsdetalj

På fliken Kalender öppnar du det specifika evenemang som du vill marknadsföra. Klicka på knappen Dela i det övre högra hörnet och välj något av följande alternativ:

• Dela på Facebook

• Dela på Twitter

• Dela på Google+

Om du klickar på det valda sociala nätverket öppnas en ny flik. Se till att du är inloggad och lägg till en kort kommentar innan du delar evenemanget med dina kunder.

Alternativt kan du kopiera evenemangslänken, som du kan skicka till vem som helst, eller skapa en QR-kod av den.

Dela från fliken Kalender genom att klicka på knappen Skapa ny

När det nya fönstret öppnas klickar du på knappen Bokningslänk för att se alla delningsalternativ. Förutom möjligheten att dela en allmän länk till bokningswebbplatsen och en länk till enskilda personalprofiler hittar du också möjligheten att dela ett evenemang.

Antingen kan du kopiera länken som leder till det valda evenemanget på din bokningswebbplats och sedan skicka eller dela den vart du vill. Eller så kan du klicka på delningsknappen för att välja avancerade delningsalternativ.

• Du kan ladda ner en QR-kod, kopiera länken, dela den direkt till sociala medier eller skicka den via e-post.

Dessa alternativ är särskilt användbara om ditt evenemang är markerat som privat . Därefter kan du välja vilka kunder du vill skicka bokningslänken till och vilka du inte vill skicka den till (de som inte har den unika länken kan inte göra en bokning för ett privat evenemang).

TIPS: Vill du skapa ett privat event men vet inte var du hittar det här alternativet? Följ den här guiden för att ta reda på hur du gör det.