Alla samlingarHantering av kalender och bokningarHantering av bokningstider
Så här ställer du in anpassade bokningstider för en anställd
Så här ställer du in anpassade bokningstider för en anställd
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Dina anställdas bokningstider stämmer inte överens med dina allmänna öppettider? Ställ in anpassade öppettider för varje anställd separat och låt dem arbeta på en tid som passar dem.

Gå till fliken Inställningar - avsnittet Ditt företag - Personal.

Om du klickar på en viss anställds namn visas ett redigeringsblad med en kryssruta som kan markeras för att ställa in anpassade bokningstider. Medarbetarnas arbetstider ställs in automatiskt enligt företagets öppettider. Du kan ändra tidsintervallet för när en anställd kan ta emot bokningar genom att markera rutan.

Med hjälp av knappen Lägg till timmar kan du välja dag och tidsintervall när en viss anställd ska kunna ta emot bokningar.

Tänk på att alla arbetsdagar måste anges när alternativet för anpassade bokningstider har valts. Det förutsätts att den anställde inte tar emot bokningar de dagar som du inte har angett bokningstider för.

Observera att det bara är möjligt att ställa in en anställds egna öppettider i kalendern för enskilda möten. Kalendern för grupphändelser erbjuder inte detta alternativ, eftersom du ställer in händelser direkt för specifika tider. Det innebär att kunderna bara kan boka dessa förinställda evenemang.

Allmänna öppettider vs. anpassade bokningstider

Systemet prioriterar medarbetarens personliga öppettider framför den allmänna inställningen av öppettider. När en kund gör en bokning kommer systemet alltid att erbjuda endast de tider som anges i denna inställning.

Så här hanterar du schemat för särskilda dagar

Ska din medarbetare ta semester eller kan inte arbeta en viss dag, eller till och med en viss del av dagen? Du kan enkelt ändra bokningstiderna bara för dessa specifika timmar eller dagar. Ta reda på hur du gör det.