Alla samlingarOnlinebokning för kunderFelsökning
Har min bokning skapats på ett framgångsrikt sätt?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du bokat en tjänst, men vet inte om din bokning var lyckad? Du har flera alternativ för att kontrollera det:

1. När du har skapat en bokning visas ett meddelande på din skärm som bekräftar att din bokning har tagits emot.

2. När bokningen har godkänts (manuellt eller automatiskt av företaget) får du en bokningsbekräftelse i din inkorg.

3. Du kan också kontrollera dina bokningar efter att ha loggat in på ditt kundkonto via bokningswebbplatsen för det företag som använder Reservio.

Du kan få en snabb överblick över dina bokningar genom att klicka på ditt namn eller din profilbild. Om du vill se alla dina bokningar, inklusive tidigare bokningar, klickar du på Bokningar.

Du kan se hela listan över kommande bokningar. Om du vill se tidigare bokningar klickar du på Historik.

TIPS: Passar det inbokade mötet dig inte längre? Det finns inget enklare än att avboka bokningen.