Köp av SMS-paket
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Funktionen för SMS-avisering är endast tillgänglig i premiumplanerna Starter, Standard och Pro, och om du är intresserad av att skicka meddelanden till dina kunder måste du köpa ett separat SMS-paket. Du kan köpa SMS-paket från fliken Fakturering, som du hittar i Inställningar - Ditt företag - Fakturering och klicka på knappen Buy SMS plan .

Systemet omdirigerar dig automatiskt till sidan med orderdetaljer, där du kan välja önskat SMS-paket. Kolla in den här guiden för att ta reda på var du kan hitta priser för SMS-paket.

Sedan behöver du bara lägga till din faktureringsinformation där och gå vidare till betalning. Som standard är det möjligt att betala med kort online, via banköverföring eller via PayPal, men det kan finnas andra betalningsmetoder beroende på deras tillgänglighet i din region.

Aktiveringen av SMS-paketet beror på vilken betalningsmetod som valts och på hur snabbt själva betalningen går igenom. För kort- och PayPal-betalningar slutförs betalningen inom några minuter, och detsamma gäller för aktiveringen av paketet. Att slutföra en betalning via banköverföring kan ta flera arbetsdagar (vanligtvis 3-5), vilket resulterar i en längre period av aktivering av att skicka SMS.

SMS-paket är inte giltiga under en viss period, utan du köper ett kreditpaket som innehåller ett visst antal SMS. När du har använt alla SMS i paketet måste du köpa det igen, annars slutar SMS:en att skickas.

Det är viktigt att veta att när din SMS-kredit tar slut kommer systemet att informera dig, och ett popup-fönster kommer att visas direkt efter inloggningen, så att du vet att ditt SMS-paket har löpt ut.

TIPS: När du har ditt SMS-paket är du redo att aktivera den här typen av avisering. Läs allt om det och hur du konfigurerar det för både administratören och dina kunder i följande guider: