Hoppa till huvudinnehåll

Så tar du bort ditt företagskonto och användarkonto

Skrivet av Petra Růžička

För abonnemang: Free, Starter, Standard, Pro

Fungerar i: webbläsare, mobilapp

Bokar du bokningar via Reservio.cz-portalen? Den här guiden gäller för företag och deras personal. Om du vill ta bort ditt klientkonto, läs Jak odstranit uživatelský účet z portálu služeb Reservio.cz — klientkonton tas bort i Reservio-appen, inte i Reservio Business-appen.

Företagskonto vs. användarkonto – vad är skillnaden?

Om du tar bort ditt företagskonto tas hela företaget bort från Reservio – alla bokningar, all kunddata och alla inställningar raderas permanent.

Tar du bort ditt användarkonto tas bara din personliga åtkomst bort. Företaget fortsätter som vanligt och kunder kan boka. Andra användare behåller sin tillgång.

Vill du radera allt behöver du ta bort företagskontot först och därefter användarkontot.

Innan du tar bort

Se till att du har gjort följande innan du raderar ditt konto:

När du bekräftar borttagningen har du 7 dagar att ångra dig. Vi skickar återställningslänk via e-post.

Så tar du bort ett företagskonto (webbläsare)

  1. Gå till Onlinebokning – Konfiguration – Företagsprofil.

  2. Högst upp till höger på sidan, klicka på De tre prickarna och välj Ta bort konto.

  3. Skriv orsak till borttagning (valfritt men uppskattat).

  4. Bekräfta borttagningen.

För att undvika oavsiktliga avgifter, se till att automatisk förnyelse är avstängd innan du raderar kontot.

Så tar du bort ett användarkonto (webbläsare)

  1. Klicka på din profilikon uppe till höger för att öppna Användarprofil och inställningar-menyn, välj sedan Inställningar för appen.

  2. På sidan Inställningar för appen klickar du på De tre prickarna uppe till höger och väljer Ta bort konto.

  3. Skriv orsak till borttagning (valfritt men uppskattat).

  4. Bekräfta att du vill ta bort användaren.

Så tar du bort konton i mobilappen

I Reservio Business-mobilappen kan du ta bort både ditt företagskonto och ditt användarkonto.

Ta bort företagskonto

  1. Tryck på Inställningar-ikonen i den nedersta menyn.

  2. Välj Profil under Ditt företag.

  3. Tryck på De tre prickarna uppe till höger.

  4. Bekräfta genom att trycka på den röda knappen Ta bort företagsprofil.

Ta bort användarkonto

  1. Tryck på Meny-ikonen i den nedersta menyraden.

  2. Välj Företagsprofil under Onlinebokning.

  3. Tryck på De tre prickarna uppe till höger.

  4. Tryck på den röda knappen Ta bort användarkonto.

  5. Skriv din feedback och Skicka feedback eller tryck på Hoppa över feedback.

  6. Skriv in ditt lösenord och tryck på den röda knappen Ta bort mitt användarkonto.

Fick du svar på din fråga?