Så här redigerar eller tar du bort tjänster
Uppdaterad denna vecka

Du hittar alternativet för att redigera eller ta bort befintliga tjänster under fliken Inställningar - Lager - Tjänster. När du har gått in i det här avsnittet ser du en lista över alla tjänster och kategorier som du för närvarande har i ditt bokningssystem.

Redigera en tjänst

Öppna först tjänsten för att redigera den.

Du kommer att se ett formulär där du kan redigera alla uppgifter (precis som när du skapar en tjänst). När du har redigerat klickar du på knappen Spara ändringar.

Så här redigerar du tjänster i Reservio Business-appen

Du kan även redigera tjänster via din mobilapp. Klicka först på ikonen Meny i det nedre fältet och välj Tjänster. Öppna sedan den valda tjänsten för att redigera den - där kan du redigera varje detalj genom att klicka på pennikonen till höger.

Justera ordningen på tjänsterna

Du kan sortera tjänsterna, t.ex. efter popularitet. Du kan justera ordningen på tjänsterna genom att hålla in prickarna till vänster och dra dem uppåt eller nedåt. Dina kunder kommer då att se dem i samma ordning som du ställt in.

Så här justerar du ordningen på tjänsterna i Reservio Business-appen

Du kan även justera ordningen på tjänsterna via din mobilapp. Klicka först på ikonen Meny i det nedre fältet och välj Tjänster. Klicka på de två pilarna i det övre högra hörnet och justera ordningen på tjänsterna genom att hålla in prickarna till vänster och dra den valda tjänsten uppåt eller nedåt. När du är klar, glöm inte att spara dina ändringar genom att klicka på Done.

Ta bort en tjänst

Om du vill ta bort en tjänst öppnar du den, klickar på de tre pri ckarna till höger på skärmen och väljer Ta bort tjänst.

Så här tar du bort en tjänst i Reservio Business-appen

Du kan även ta bort en tjänst via din mobilapp. Klicka först på ikonen Meny i det nedre fältet och välj Tjänster. Öppna sedan den valda tjänsten, klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet och välj Ta bort tjänst.

TIPS: Behöver du skapa en ny tjänst men vet inte hur du ska göra eller är du osäker på vad varje detalj i tjänsten betyder? Klicka här för att läsa mer om tjänster.