Påminnelser om bokning

Skicka bokningspåminnelser till kunder

Uppdaterad denna vecka

Vill du att dina kunder ska få en påminnelse om ett kommande evenemang? Var uppmärksam på den här bokningsregeln, som avgör om och när systemet skickar kunderna ett e-postmeddelande med en bokningspåminnelse.

Bra att veta om påminnelser

• Det är bra för bokningar som är planerade långt i förväg.

• Förutom att du bestämmer om systemet ska skicka påminnelser överhuvudtaget, ställer du också in hur långt före evenemanget.

Denna inställning gäller även för SMS-påminnelser (om du skickar sådana).

• Du har möjlighet att välja mellan värden från 1 timme till 30 dagar före evenemanget.

Om du väljer att inte skicka påminnelser till dina kunder väljer du alternativet Skicka inte.

Inställningar för bokningspåminnelser

Att skicka påminnelser är enkelt att ställa in i inställningarna med de andra bokningsreglerna. I avsnittet Onlinebokning - Konfiguration - Bokningsregler. Klicka på rullgardinsmenyn och välj det värde du vill ha.

Se till att spara ändringarna! 😊

Var hittar du den här inställningen i Reservio Business-appen

Om och när du ska skicka bokningspåminnelser kan ställas in på ett ställe tillsammans med andra bokningsregler. Klicka bara på fliken Meny i det nedre fältet, där du hittar bokningsreglerna i avsnittet Onlinebokning.

Du kanske är intresserad av