Alla samlingarHantering av kalender och bokningarHantering av klasser
Så här tar du bort en upprepning av grupphändelser
Så här tar du bort en upprepning av grupphändelser
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tyvärr är det inte möjligt att radera hela upprepningen direkt i en upprepad händelse. För att ta bort hela upprepningen av en händelse måste du hitta den ursprungliga händelsen där upprepningen inleddes.

Setill att du utför raderingsprocessen uteslutande via den ursprungliga händelsen där upprepningen ursprungligen konfigurerades. Detta säkerställer korrekt och omfattande hantering av upprepningsscheman för dina gruppevenemang.

Så här tar du bort en hel upprepning:

1. Välj det ursprungliga evenemanget.

2. När du uppmanas att ta bort händelsen väljer du alternativet Following events för att ta bort hela upprepningen.

Om du vill ta bort en enskild upprepning klickar du på den händelse du vill ta bort och väljer alternativet Only this event.

Så här tar du bort en enskild upprepning i Reservio Business-appen

Du kan också ta bort en enskild upprepning i mobilappen.

1. Hitta den upprepade händelsen som du vill ta bort i kalendern.

2. Tryck på händelsen för att öppna dess detaljer.

3. Leta efter ikonen Redigera som representeras av en penna eller penna.

4. Klicka på ikonen Ta bort, som symboliseras av en soptunna, och bekräfta att händelsen har avbrutits.