Hur ställer man in Analytics-verktygen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Undrar du hur mycket tid kunderna tillbringar på din bokningswebbplats, varför de inte bokar och vid vilken tidpunkt de avbryter bokningsprocessen? Du kan få tillgång till all denna information när du har ställt in dina analysverktyg korrekt.

Analysverktygen är tillgängliga för användare som använder premiumpaketen Standard och Pro. Om du har Free eller Starter aktiv och vill använda den här funktionen också, uppgradera helt enkelt till en högre plan.

Du kan ställa in analyser på fliken Onlinebokning- Konfiguration - Webbplatsens funktioner. Ange lämpligt ID i rutan för det valda analysverktyget och spara ändringarna. Du kan hantera andra inställningar, t.ex. vad och hur du vill mäta, direkt i det valda verktyget. Med andra ord, i vår bokningsprogramvara skriver du bara ditt ID i lämplig ruta och hanterar allt annat direkt via Google Analytics, Meta Pixel eller Sklik.

Google Analytics

Google Analytics mäter hur mycket och vilka sidor dina kunder besöker.

Meta pixel

Meta Pixel mäter hur många och vilka sidor dina kunder besöker och mäter dessutom antalet bokningar som görs.

Sklik

Sklik mäter för närvarande endast antalet bokningar som skapats. Detta är ett verktyg från det tjeckiska företaget Seznam, så du kommer att använda det här alternativet särskilt om du gör affärer i Tjeckien.

TIPS: För att ta reda på vad du kan ställa in på din bokningswebbplats, läs guiden till bokningswebbplats.