Är det möjligt att ansluta Reservio med Meta Pixel?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja! Du kan ansluta Reservio till Meta Pixel mycket enkelt. Med Meta Pixel kan du registrera vilka sidor dina kunder besöker och du kan också mäta antalet bokningar som skapas.

I allmänhet ingår analys i premiumplanerna Standard eller Pro. Om du vill använda den här funktionen och du använder Free- eller Starter-planen måste du uppgradera till en av de högre plan erna (Standard eller Pro).

Du kan ställa in Meta Pixel på fliken Onlinebokning- Konfiguration - Webbplatsens funktioner. Ange bara Meta Pixel-ID i lämpligt fält och spara. Du kan hantera andra inställningar direkt i det valda verktyget, t.ex. vad och hur du vill mäta.

Använder du Google Analytics eller Sklik utöver Meta Pixel? Du kan enkelt ansluta dessa analysverktyg också. Men om du bara kommer igång med övervakning av kundbeteende, läs den här guiden för att lära dig hur dessa analysverktyg fungerar.