Är det möjligt att koppla ihop Reservio med Sklik?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja! Du kan ansluta Reservio till analysverktyget Sklik mycket enkelt! Med Sklik kan du mäta antalet bokningar som skapats. Det här verktyget kommer från det tjeckiska företaget Seznam, så du kommer att använda det här alternativet särskilt om du gör affärer i Tjeckien.

I allmänhet ingår analyser i premiumplanerna Standard eller Pro. Om du vill använda den här funktionen och du använder Free- eller Starter-planen måste du uppgradera till en av de högre plan erna (Standard eller Pro).

Du kan ställa in Sklik på fliken Onlinebokning- Konfiguration - Webbplatsens funktioner. Ange bara ditt Sklik-ID i lämpligt fält och spara. Övriga inställningar, t.ex. vad och hur du vill mäta, kan du hantera direkt i det valda verktyget.

Använder du Google Analytics eller Meta Pixel utöver Sklik? Du kan enkelt ansluta dessa analysverktyg också. Men om du precis har kommit igång med övervakning av kundbeteende bör du läsa den här guiden för att lära dig hur dessa analysverktyg fungerar.