Alla samlingarLojalitetsprogramAllmänt
Förstå lojalitetsprogrammets funktion

Förklaring av kredit-, tids- och besökskort med praktiska exempel

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här guiden går vi igenom funktionen Loyalty Program, som erbjuder Time passes, Credit passes och Visit passes, var och en med sina egna fördelar.

1. Kreditpass 💰

Kreditpass är mångsidiga alternativ som ger kunderna ett specifikt värde som de kan använda för att boka tjänster. Så här fungerar de:

Exempel: Låt oss säga att du utfärdar ett Credit Pass värt 100 USD. Om en kund bokar en tjänst för 30 USD drar systemet av 30 USD från passets kredit och lämnar 70 USD för framtida bokningar.

• Du kan skräddarsy Credit-pass så att de gäller för specifika tjänster eller alla tjänster du tillhandahåller.

• Detta ger kunderna kontroll över sina bokningar och flexibilitet när det gäller att välja tjänster.

2. Tidspass ⏲️

Tidspass är perfekta för att ge kunderna flexibilitet. Här är vad du behöver veta:

Exempel: En fitnessstudio erbjuder ett månatligt Time-pass. Kunderna köper passet för en månad, vilket ger obegränsad tillgång till olika fitnessklasser, personliga träningspass etc.

• Kunderna kan boka så många pass som de vill under den månaden.

• Studion kan välja om Time passet ska gälla för alla tjänster eller för specifika tjänster, för att tillgodose olika kunders önskemål.

3. Besökspass 🚪

Besökspass är ett perfekt alternativ för tjänster som baseras på en besöksräkningsmodell. Så här fungerar de:

Exempel: Ett spa erbjuder ett besökskort för massagetjänster för fem besök. Varje gång en kund bokar en massagesession dras ett besök av från deras pass.

• Det här strukturerade tillvägagångssättet säkerställer att kunderna får exakt det antal sessioner de har betalat för.

• Du kan skräddarsy Visit pass så att de gäller för specifika tjänster eller för alla tjänster duerbjuder.

Sammanfattningsvis erbjuder Reservios lojalitetsprogram flexibilitet och bekvämlighet för både företag och kunder. Oavsett om du föredrar Credit-pass för värdebaserade bokningar, Time-pass för flexibla tidsperioder eller Visit-pass för ett visst antal besök, så har Reservio det du behöver.