Alla samlingarKassasystemLagerkontroll
Så här lägger du till en ny produkt i lagret
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Erbjuder du såväl produkter som tjänster och kurser och vill sälja dem till dina kunder på ett enklare sätt? Lägg bara till dem i ditt onlineförråd.

1. Öppna fliken Inställningar - Lager - Produkter.

2. Klicka på den blå + New Product-knappen i det övre högra hörnet.

3. Fyll sedan i följande uppgifter (vissa är frivilliga):

• Foto och produktnamn - den här informationen kommer att synas snabbt på bokningswebbplatsen, så den är mycket viktig.

• Beskrivning

• SKU (Stock keeping unit) - för bättre organisation.

• Pris och typ av skatt - ange priset och välj vilken skattesats som ska gälla (endast momsbetalare anger skattesatsen).

• Antalenheter - hur många produkter du för närvarande har tillgängliga.

• Leveranspris per artikel

4. Bekräfta skapandet av en ny produkt med den blå knappen Spara.

TIPS: Om du har angett något felaktigt när du skapade en produkt eller om du inte längre erbjuder produkten kan du enkelt redigera den eller ta bort den från lagret.