Sådan opdaterer du en aftale eller en begivenhed
Opdateret i denne uge

Har du brug for at ændre bookingdatoen eller justere kapaciteten i et arrangement? Vores bookingkalender (uanset om du bruger kalenderen til individuelle aftaler eller gruppearrangementer) er en leg!

Redigering af en individuel booking

Find og åbn den booking, du vil ændre, på fanen Kalender . Den samme formular som ved oprettelse af en ny reservation dukker op. Her kan du ændre de indtastede data (servicetype, medarbejdere, dato og klokkeslæt for bookingen eller dens varighed). Du kan ikke ændre kundernes data i denne indstilling - opdater dem ved hjælp af denne vejledning. Glem ikke at gemme ændringerne.

Du kan også slette bookingen, hvis det er nødvendigt - knappen Slet findes i nederste højre hjørne af vinduet med bookingoplysningerne. Systemet giver dig mulighed for at efterlade en kort note til klienten med en forklaring på aflysningen.

Sådan redigerer du en individuel booking i Reservio Business-appen

Du kan også redigere individuelle reservationer i din mobilapp. Bare åbn fanen Kalender , og klik på den reservation, du vil redigere. Du kan ændre medarbejder, service, dato, gentagelse og pris. Du kan også tildele et pas eller skrive en note. Glem ikke at gemme ændringerne ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne. Du kan også annullere denne reservation ved at klikke på skraldespandsikonet ved siden af krydset.

Redigering af en gruppebegivenhed

På fanen Kalender skal du åbne det specifikke grupp earrangement, du vil ændre, og klikke på knappen Rediger i øverste højre hjørne.

En side med bookingdetaljer åbnes, og her kan du overskrive detaljerne. Glem ikke at gemme ændringerne til sidst. Systemet spørger dig, om du kun vil redigere det valgte arrangement eller alle følgende arrangementer af samme type.

Du kan også ændre datoen for en bestemt gruppebegivenhed ved at trække og slippe begivenheden direkte i kalenderen.

Du kan også slette begivenheden, hvis det er nødvendigt - knappen Slet findes i nederste højre hjørne af vinduet med bookingoplysningerne. Når du annullerer en booking, giver systemet dig mulighed for at efterlade en kort besked til kunden med årsagen til, at du annullerer reservationen.

Sådan redigerer du et gruppearrangement i Reservio Business-appen

Du kan også redigere en gruppebegivenhed i din mobilapp. Åbn fanen Kalender , og vælg en bestemt lektion eller et bestemt kursus. For at redigere denne begivenhed skal du klikke på blyantikonet i øverste højre hjørne og omskrive alle oplysninger. Glem ikke at gemme ændringerne ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne. Du kan annullere denne begivenhed ved at klikke på skraldespandsikonet ved siden af krydset.

Hvordan kan slutbrugere ændre deres bookinger?

Som slutbruger kan det være lidt af en udfordring at ændre en booking. Typisk har slutbrugere ikke mulighed for at ændre deres bookinger direkte.

Hvis slutbrugere har behov for at ændre deres booking, er det bedst enten at annullere den eksisterende booking og oprette en ny med de ønskede oplysninger eller at kontakte den virksomhed eller tjenesteudbyder, som de har booket hos, direkte. De vil være i stand til at hjælpe med at foretage de nødvendige justeringer af reservationen.