Alle samlingerKalender- og bookingadministrationNotifikationer
Sådan opsætter du SMS- og e-mailnotifikationer til personale og administrator
Sådan opsætter du SMS- og e-mailnotifikationer til personale og administrator
Opdateret over en uge siden

Vil du holde dig opdateret og vide alt om dine bookinger? Opsæt notifikationer til dig og dine medarbejdere, og modtag informative beskeder.

Notifikationer til administrator

Der er to måder at få adgang til de notifikationsindstillinger, der sendes til dig som administrator. Du kan bruge den første, hvis du i øjeblikket har fanen Kalender åben. I øverste højre hjørne under dit profilikon skal du klikke på tandhjulet og vælge Indstillinger.

Den anden måde er via dit profilikon i øverste højre hjørne. Vælg Brugerprofil og indstillinger - Notifikationer - SMS- og e-mailnotifikationer.

Her kan du styre afsendelsen af notifikationer i følgende situationer:

• Når en booking er bekræftet - Systemet informerer dig om hver ny booking, som kunden foretager.

• Når en bookingaflyses - Informerer dig, når kunden aflyser sin booking.

• Når en booking afventer bekræftelse - Denne type meddelelse sendes kun, hvis du godkender alle bookinger i systemet manuelt. I så fald vil du først modtage denne informationsmeddelelse, og først når du har godkendt den, er kundens booking gyldig.

• Nyheder, tips og tricks - få de seneste oplysninger om opdateringer, nye funktioner og tips til den mest effektive brug af Reservio.

Hvis du er interesseret i disse beskeder, skal du vælge E-mail.

Når du har klikket på pilen til højre for den valgte kategori, kan du vælge, om du vil modtage meddelelsen (eller ej) og i hvilken form. Du kan vælge:

• Ingen (dvs. ikke modtage notifikationer),

• kun e-mail,

• kun SMS,

• eller en kombination af e-mail + SMS.

Den eneste undtagelse er kategorien Nyheder, tips og tricks , hvor du kun kan vælge mellem Ingen og E-mail.

Hvis du har opbrugt alle dine forudbetalte sms'er, vil du se en mørkeblå bjælke med knapperne Køb igen og Lær mere øverst i dine meddelelsesindstillinger. Hvis du klikker på Køb igen, kommer du direkte til dit valg af SMS-pakke. Find flere oplysninger om mulighederne for at købe en sms-pakke.

Notifikationer til medarbejdere

Du kan også indstille notifikationer til dine medarbejdere. Åbn fanen Indstillinger - Forretning - Personale , og vælg den specifikke medarbejder, som du vil indstille notifikationer for.

I detaljerne i medarbejderens profil skal du blot markere muligheden for at underrette medarbejderne om aftaler via e-mail.

TIP: Send også påmindelser til klienter, og reducer risikoen for, at de glemmer bookingen. Du kan også tilføje din egen tekst til beskederne, som du f.eks. kan bruge til at minde kunderne om, hvad de skal tage med.