Alle samlingerKundestyringGenerelt
Sådan tilføjer du en ny klient
Opdateret i denne uge

Der er begyndt at komme nye kunder til din virksomhed, og du vil gerne notere, hvilken service de har brugt, eller gemme deres e-mail, så du kan sende dem markedsføringsmeddelelser? Der er ikke noget nemmere end at oprette en ny kundeprofil, hvor du noterer alle de nødvendige oplysninger.

Åbn Klienter , og klik på knappen Ny klient.

Der vises en simpel formular, som du udfylder. Husk, at jo mere præcise oplysninger du indtaster, jo bedre kan du tilpasse dine ydelser til kundens behov.

• Ud over klientens navn, e-mail, telefon, adresse og køn kan du også udfylde fødselsdatoen. Bare klik på rullelisten, og vælg den korrekte dag og måned (af hensyn til privatlivets fred er det ikke muligt at indtaste hele fødselsdatoen, inklusive årstallet).

• Du kan også tilføje en specifik note - for eksempel særlige krav eller yndlingshårfarve.

• Når du har udfyldt alle de vigtige oplysninger, kan du bekræfte (ved at sætte kryds i boksen), om kunden har accepteret din privatlivspolitik, og om kunden ønsker at modtage markedsføringsmeddelelser.

Glem endelig ikke at gemme den.

Hvor kan jeg finde denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan også oprette en ny klientprofil i din mobilapp. Bare åbn fanen Klienter , og klik på den røde plusknap. Udfyld de nødvendige oplysninger, og gem den ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne.

En ny kundes profil oprettes også i din database, når systemet registrerer deres første booking via dit bookingwebsted. Profilen oprettes, uanset hvem der har foretaget reservationen.

TIP 1: Har du allerede en liste over kunder, og ville det tage dig for lang tid at skrive dem ind i bookingsystemet manuelt? Brug funktionen til at importere kunder og spar tid.

TIP 2: Hvis du er interesseret i at vide, hvordan du redigerer en klients oplysninger eller sletter den valgte klient fra din database, så klik her.