Alle samlingerKundestyringGenerelt
Sådan redigerer eller sletter du en klientprofil
Opdateret i denne uge

Vil du tilføje nogle oplysninger om klienten, skrive en note om dem eller slette deres profil? Klik på fanen Klienter , og vælg en specifik klient, hvis profil du vil administrere.

Redigering af en klientprofil

Når du har klikket på den valgte klient, åbnes en side med oplysninger om vedkommende. For at redigere skal du enten klikke på Tilføj e-mail, Tilføj telefonnummer eller på tandhjulsikonet og vælge Rediger klient.

Så får du vist siden Rediger klient, hvor du nemt kan redigere eller udfylde alle klientoplysninger. Glem ikke at bekræfte alle ændringer ved at klikke på knappen Gem .

Sletning af en klientprofil

Under tandhjulsikonet finder du også indstillingen Slet . Klik på den, hvis du vil slette denne klient fra din database. Det kan være nyttigt, når denne klient ikke længere besøger dig.

Men hvis du sletter en klient, som stadig har gyldige bookinger i din kalender, vil systemet ikke længere kunne tildele dem korrekt. I dette tilfælde vil deres bookinger blive vist i kalenderen som anonymiserede.

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan også redigere og slette klientprofiler i din mobilapp. Bare klik på ikonet Klienter i den nederste bjælke, og vælg den klient, hvis profil du vil administrere. Hvis du vil slette denne profil, skal du klikke på skraldespanden. Hvis du vil redigere den, skal du klikke på pennen i øverste højre hjørne. En redigeringsside åbnes, hvor du kan tilføje eller redigere de nødvendige oplysninger. Glem endelig ikke at gemme ændringerne ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne.

Klientoplysninger kan ikke ændres

Hvis klienten er tilmeldt (dvs. en klient med sin egen Reservio-konto), giver systemet dig ikke mulighed for at redigere deres kontaktoplysninger. Klienten kan kun selv redigere dem i sin profil.

Et lille blåt ikon ved siden af klientens navn

Hvis du bruger funktionen Passes og tildeler en af dem til en udvalgt klient, kan du nemt genkende den i oversigten over alle klienter. Der vises et blåt ikon ved siden af navnet på den klient, som du har tildelt passet . På den måde kan du nemt navigere mellem klienterne. Hvis du vil vide mere om pas og loyalitetsprogrammet, kan du klikke her.