Alle samlingerPersonaleledelseGenerelt
Sådan redigerer du en medarbejder
Opdateret i denne uge

Har du brug for at ændre en medarbejders navn, e-mail eller tildelte tjenester? Du kan nemt redigere alle disse oplysninger i indstillingerne.

1. Åbn fanen Indstillinger - Forretning - Personale.

2. Klik på den medarbejder, hvis oplysninger du vil ændre.

3. Her kan du nemt overskrive eller omkonfigurere alle oplysninger.

4. Glem endelig ikke at gemme dine ændringer.

TIP 1: Er du i tvivl om nogle indstillinger? Se vejledningerne om synkronisering af kalendere eller opsætning af brugerdefinerede bookingtider.

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan også redigere en medarbejder i din mobilapp.

1. Klik på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Personale.

2. Klik derefter på den medarbejder, hvis oplysninger du vil ændre.

3. I deres profil kan du overskrive deres navn og bio eller ændre tildelte tjenester. For at redigere valgte oplysninger skal du klikke på penneikonet i den relevante række.

TIP 2: Arbejder medarbejderen ikke længere i din virksomhed? Klik her for at finde ud af, hvordan du sletter deres profil.