Kontoindstillinger
Opdateret i denne uge

Har du brug for at ændre din adgangskode, sprog eller tidszone i systemet eller indstille en notifikation? Du kan finde alle disse indstillinger ved at klikke på dit profilikon i øverste højre hjørne og vælge indstillingen Brugerprofil og indstillinger.

Brugerprofil

Du kan indstille følgende detaljer på siden Brugerprofil:

• Profilbillede - For at tilføje et profilbillede skal du klikke på kameraikonet og uploade et billede efter eget valg.

• Profilnavn - Klik på linjen med dit navn, og ændr det. Men husk, at det er navnet på din konto og ikke navnet på virksomheden (læs mere om at ændre virksomhedens navn).

• E-mail - Du kan ikke ændre din e-mail i kontoindstillingerne. Hvis du har brug for at ændre din e-mailadresse, skal du kontakte vores kundeserviceteam, som med glæde vil hjælpe dig.

• Adgangskode - Klik på knappen Skift adgangskode, udfyld din nuværende adgangskode og derefter den nye, som du skal bruge, næste gang du logger ind på din konto.

Sådan redigerer du en brugerprofil i Reservio Business-appen

Du kan også ændre profilbillede, navn og adgangskode via din mobilapp. Klik på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Min profil. Du kan tilføje et profilbillede ved at klikke på kameraikonet. Du kan ændre dit navn og din adgangskode ved at klikke på blyantsikonet i højre side af siden i den relevante linje.

App-indstillinger - Dato & tid, Sprog & valuta

I dette afsnit kan du indstille følgende:

1. Indstillinger for dato og tid:

• Tidszonen indstilles automatisk i henhold til din forretningsadresse.

• I de tre følgende felter kan du indstille visning af dato og klokkeslæt.

• Du kan vælge tids- og datoformat eller bestemme, om ugen i din kalender starter mandag eller søndag.

2. Sprog og valuta:

• I den første linje kan du angive systemets standardsprog. Husk, at du indstiller sproget for den brugerflade, du som administrator bruger direkte.

• Sedenne vejledning, hvis du vil ændre sproget på din bookingside.

• Du finder også muligheden for at vælge en bestemt valuta. Det er den valuta, dine kunder ser i priserne på dine ydelser.

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan også ændre dato og klokkeslæt samt sprog og valuta via din mobilapp. Klik på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg App-indstillinger. Øverst på siden finder du indstillingerne for dato og klokkeslæt, og når du ruller ned, finder du indstillingerne for systemsprog og valuta. Du kan redigere alle data ved at klikke på penneikonet i højre side af siden i den relevante linje.

Notifikationer

I det sidste afsnit kan du administrere notifikationer , som systemet sender til dig som administrator eller til dine medarbejdere. Hver række repræsenterer en af de situationer, hvor du kan modtage notifikationer:

• når en booking er bekræftet,

• når en booking aflyses,

• når en booking afventer bekræftelse,

• nyheder, tips og tricks.

I menuen under situationens navn kan du vælge, om du vil modtage notifikationer og i givet fald i hvilken form. Er du ikke helt sikker på, hvad disse situationer repræsenterer? Klik her for at læse mere om notifikationer.