Klassens kapacitet

Hvor mange personer kan booke?

Opdateret i denne uge

Det er vigtigt at fastsætte klassekapaciteten, hvis du tilbyder tjenester til flere personer på samme dato. Ved at indrette dig hensigtsmæssigt kan du undgå, at der kommer flere mennesker til din undervisning, end du er forberedt på.

Indstillinger for holdkapacitet

Når du opretter individuelle hold, kan du indstille holdets kapacitet, dvs. hvor mange personer der kan booke holdet.

Indstilling af holdkapacitet findes i indstillingerne for det enkelte hold i afsnittet Indstillinger - Lager - Classes - valgt hold, som du vil indstille kapaciteten for. Kapacitetsindstillingen findes derefter i den anden del af indstillingerne. Klik på rullelisten under "Kapacitet", og vælg den ønskede værdi.

Hvor mange pladser kan en klient booke?

I indstillingerne for bookingregler kan du indstille antallet af bookinger, som en klient kan oprette til et hold. Det vil sige, hvor mange pladser en klient kan bo oke til sig selv, sine venner osv.

Du finder indstillingen i Onlinebooking - Opsætning - Bookingregler i det andet afsnit, der hedder Spots limit. Klik på rullelisten under "Højst", og vælg en brugerdefineret værdi fra 1 til 100 pladser.

Husk at gemme alle ændringer 😊

Hvor finder man disse indstillinger i Reservio Business-appen?

Du skal blot indstille holdkapaciteten i Reservio Business-mobilappen, når du opretter et nyt hold.

Hvor mange pladser, der kan bookes til dit hold, kan indstilles sammen med de andre bookingregler. Klik blot på ikonet Menu i den nederste bjælke. Alle bookingregler findes i afsnittet Onlinebooking.