Alle samlingerKom godt i gangOpsætning af konto
Trin 3: Lancering af online-bookinger
Opdateret over en uge siden

Du kan begynde at tage imod online-bookinger inden for 20 minutter. 🕒

1. Angiv dit udbud af tjenester

For at tilføje tjenester skal du bruge knappen "Tilføj ny tjeneste" i afsnittet Indstillinger - Lager - Serviceydelser.

For hver service, du tilføjer, skal du udfylde et passende og attraktivt navn, detaljer i beskrivelsen og prisen. Hvis du har brug for andre oplysninger fra kunden om din service, kan du bruge funktionen med ekstra spørgsmål.

Tip: Tilbyder du flere forskellige tjenester? Kategoriser dem for at gøre det lettere for dig og dine kunder at navigere i dine tilbud.

2. Tilføj dine medarbejdere

Tilføj dine medarbejdere til Reservio-kontoen, så kunderne kan vælge en bestemt medarbejder, når de booker online. Under dette link opretter du en profil for dem og tildeler de tjenester, de leverer. Hvis du har Standard- eller Pro-planen, skal du sørge for også at udfylde medarbejdernes e-mailadresser, så de får besked om nye bookinger.

Tip: Du kan give dine medarbejdere mulighed for at logge ind og administrere deres reservationer med Pro-planen.

3. Indstil åbningstiderne

Hvornår er din virksomhed åben, eller hvad er dine arbejdstider? Du skal blot angive, hvornår du er i stand til at levere tjenester. Du kan differentiere dine åbningstider efter dag.

Tip: Hvis dine medarbejdere arbejder på skift eller bare på forskellige tidspunkter, kan du indstille deres åbningstider eller justere arbejdstiden for en bestemt dato.

4. Opret regler for booking

For at holde styr på din tidsplan, når dine kunder opretter bookinger, skal du indstille regler, som systemet automatisk tager hensyn til for hver booking.

Kan en kunde annullere bookingen? Hvis ja, hvor mange dage før datoen? Vil du tjekke hver indgående booking manuelt eller spare tid med automatiske godkendelser? Kan alle booke eller kun dine eksisterende kunder? Alt dette kan nemt sættes op på et par minutter i indstillingerne for bookingregler i Onlinebooking - Bookingregler.

5. Del bookinghjemmesiden med dine kunder

Ved at opsætte de foregående indstillinger har du også udfyldt din bookingside. Kunderne kan finde tjenester, personale og åbningstider der og nemt booke inden for 10 sekunder. Bookingwebstedet er gratis som en del af din konto. Del linket (bookinglink) i beskeder, på sociale medier eller brug Booking-knappen på din hjemmeside for at guide kunderne til at booke online hos dig.

Tillykke, du har sat det op med succes! 🎉 Du kan spare op til 15 minutter på hver booking og tiltrække nye kunder online med Reservio.